CASE: WordPress webshop til EL Shoppen med 2000+ produkter

Stor opgave med mange funktioner

 

Opgaven var fra starten spændende. Det var en relativ ny indkøbt shop, hvor Jørgen havde mange udfordringer, og det var ikke lykkedes ham at få hans tidligere lokale webbureau til at levere den ønskede og lovede opgave. Hjemmesiden levede hellere ikke op til nutidens web standarder, trods siden var leveret under 1 år før vi overtog.

 

Når der var små ændringer på siden, var der ikke mulighed for selv at ændre det – og han oplevede mange måneders ventetid på simpleændringer.

 

Vores opgave

Vi skulle sammenlægge mere end 3.500 produkter, så de blev vist korrekt med variationer – så der f.eks. ikke var 16 forskellige produkt sider, med 16 forskellige sider, hvor den eneste forskel var farve, længden eller anden variation. Det blev optimeret både til fordel for den besøgende på shoppen, men samtidigt også til Googles SEO retningslinjer. Jørgen var glad for det design siden havde, som dog ikke var responsive. Derfor byggede vi en side fra bunden i samme tema. Den nye side er SEO venlig og responsive, og alle produkter er samlet korrekt sammen så de bliver vist med et bedre overblik.

 

Derudover var det en stor opgave at få produkterne tilpasset og vist korrekt. Alle produkterne er indtastet i C5 og der skulle integreres en løsning, så vi kunne få informationer lagt over enkelt og hurtigt. Derfor er ingen af produkterne indtastet manuelt, og alt er importeret via. en CSV fil, hvilket gør arbejdet lettere for Jørgen fremover. Der er nu ca. 2.500 produkter efter en oprydning af de gamle produkter, og de bliver vist på ca. 1.200 produkter igennem variantions opbygning.

 

Se webshoppen ELShoppen.nu her

 

Der er blevet gjort meget for brugervenlighed, og oprydningen. Alt i alt en sjov opgave hvor vi har bygget det hele op igennem WordPress og Woocommerce – med en del tilpasninger – for at få produkterne ganget rigtigt op via. CSV filen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Facebook

Syntes godt om vores Facebook profil, hvor vi forsøger at holde tonen uformel og prioriterer en personlig kontakt.

Vi laver opdateringer fra Facebook ang.:
  • Spændende tiltag
  • Vores referencer
  • Ændringer i virksomheden

Syntes godt om:

LinkedIN

Skab forbindelse til vores LinkedIN profil. Her kommer vi med gode råd til vores netværk, kunder og samarbejdspartnere.

På vores LinkedIN profil finder du:
  • Vores rekrutteringer
  • Netværks møder & kurser
  • Gode råd

Skab forbindelse:

Google

Følg med på Google+ hvor vi går i dybden med de tekniske begreber, og om vores viden indenfor søgemaskineoptimering.

Vores Google+ side indeholder:
  • Teknisk viden indenfor SEO
  • Markedsførings tips
  • Billeder og andet

Lav en cirkel:
SurfSmart.dk laves om!

Vi er undervejs med en ny side, med nye tiltag samt nye produkter.

Vi har forsømt vores eget for at fokusere 100% på kunderne!