SurfSmarts mange samarbejdspartnere

Hos SurfSmart er vi evig og altid på udkig efter dygtige samarbejdspartnere. Vi ønsker hele tiden at være på forkant med udviklingen, inden for de forskellige områder, og har derfor flere folk tilknyttet med viden og ekspertise inden for disse områder. Vi er af den overbevisning, at vi igennem dialog med vores samarbejdspartnere, er i stand til at tilbyde den bedste service inden for flere områder. Det skulle samtidig gerne give kunden en følelse af ro og overblik.

 

En fornuftig løsning

Fordi vi ønsker at være innovative og følge med tidens trend, har vi valgt at bygge vores virksomhed op omkring gode samarbejdspartnere i langt større grad end at satse på mange ansatte. Dette gør, at vi hurtigt kan omstille os og holde priserne på et fornuftigt niveau. Der findes mange udviklere, der er dygtige og har specialiseret sig inden for forskellige områder. Dette gør det lettere for vedkommende at blive kastet ind i en ret specifik opgave, fremfor at stå for alt indhold på hjemmesiden på én gang.

 

Samtidigt giver det tætte samarbejdsaftaler som inkludere faste udviklere og partnere – en fordelagtig pris – samt en god forståelse for kunden.

 

Det er eksempelvis lettere at få folk til at lave linkbuilding, der dagligt arbejder med linkbuilding. Det er også lettere at få folk til at lave hastighedsoptimering, der dagligt arbejder med hastighedsoptimering. Det samme gælder med konverteringsoptimering etc. Det er derudover også billigere, at vi indgår aftalerne direkte med vores samarbejdspartnere, da vi allerede har et netværk, der fungerer og har kendskab til nettet samt aftaler med de forskellige udviklere! Alt dette gavner vores kunder.

 

Hvem er vores tekstforfattere!

Vores tekstforfattere har vi løbende kontakt og dialog med. Der er ofte tale om folk med uddannelser indenfor: kommunikation, sprog, grammatik og/eller IT. De kan udfra enkle retningslinjer forfatte en god og let tilgængelig tekst. Som regel har kunden en generel idé om, hvad de ønsker ift. det tekstmæssige indhold på siden, og når dette er sendt af sted til SurfSmart kontaktes en af vore faste tekstforfattere, der kan gå igang med at formulere den endelige tekst. Hvis ikke det er tilfældet, kontakter enten SurfSmart eller tekstforfatteren kunden, og foretager et form for interview. Dette forsikrer kunden om, at teksterne indeholder hvad de skal, og ingen information går tabt.

 

Teksterne forfattes, hvorefter tekstforfattere og konsulenter hos SurfSmart gennemgår dem. Til sidst i processen, og efter aftale med kunden, bearbejdes de sådan, at det færdige produkt bliver efter kundens ønsker.

 

Om Google Partners

SurfSmart er certificeret Google Partner, som sikrer dig højt kendskab til alle Googles produkter og retningslinjer.
Læs mere om Google Partner her

 

Vores tætte samarbejdspartnere er:

 

Webcreate.dk
Fra Webcreate.dk leveres der store dele af vores gennemførte grafiske materiale. Webcreate.dk udviser en stor forståelse for kundens behov og tanker, og har en god fornemmelse for at få dette omdannet til grafisk arbejde. Samtidig er der et godt blik for hvad der rører sig lige nu, og man kommer hurtigt og sikkert frem til et personligt og kreativt resultat. Vi kan man stolthed anbefale Karsten fra Webcreate.dk

 

HDsign.dk
Hos HDsign.dk står man for at løse avancerede udviklingsopgaver på ingen tid, og helt uden komplikationer. Her udarbejder man specielsyede løsninger på hjemmesider og kunder, der skal videre og opgraderes online. Hos HDsign.dk arbejdes der struktureret og procesorienteret. Det medfører: meget få overraskelser, gennemsigtighed hele vejen i processen. Rene fra HDsign er også en tæt partner i huset, og vi kan klart anbefale ham!

 

Ud over de nævnte har vi mange samarbejdspartnere. Vi har flere freelance udviklere tilknyttet SurfSmart, der ved hasteopgaver, slukker de værste brænde, der kan være fra kundens tidligere leverandøre. De er alle sammen vigtige for vores virksomhed, da det garantere vores kunde en god service og det bedst tænkelige resultat og produkt – til den helt rigtige pris

Facebook

Syntes godt om vores Facebook profil, hvor vi forsøger at holde tonen uformel og prioriterer en personlig kontakt.

Vi laver opdateringer fra Facebook ang.:
  • Spændende tiltag
  • Vores referencer
  • Ændringer i virksomheden

Syntes godt om:

LinkedIN

Skab forbindelse til vores LinkedIN profil. Her kommer vi med gode råd til vores netværk, kunder og samarbejdspartnere.

På vores LinkedIN profil finder du:
  • Vores rekrutteringer
  • Netværks møder & kurser
  • Gode råd

Skab forbindelse:

Google

Følg med på Google+ hvor vi går i dybden med de tekniske begreber, og om vores viden indenfor søgemaskineoptimering.

Vores Google+ side indeholder:
  • Teknisk viden indenfor SEO
  • Markedsførings tips
  • Billeder og andet

Lav en cirkel:
SurfSmart.dk laves om!

Vi er undervejs med en ny side, med nye tiltag samt nye produkter.

Vi har forsømt vores eget for at fokusere 100% på kunderne!