Totalløsninger – alt fra A til Z!

Det vi hos SurfSmart kalder totalløsninger, dækker over samtlige produkter og ydelser vi tilbyder at udarbejde for vores kunder. I det enkelte tilfælde dækker det over, hvad kunden bestiller og har behov for. Vi er ikke interesserede i at sælge unødvendige produkter til vores kunder.

 

Vælger man som kunde en totalløsning, yder SurSmart den ultimative service. Vi sørger for at gennemgå det, der behøver opdatering og fornyelse, og giver os gerne i kast med store projekter både offline og online.

 

Offline og online markedsføring

Offline tilbyder vi følgende: offline markedsføring såsom events, arrangementer, opstart af virksomhed, logo design, tryk på biler, skilte design, trykarbejde, vejledende konsulent arbejde, lej en medarbejder, rådgivning, udarbejdelse af forretnings plan, opsætning af IT udstyr, backup samt service og leje aftaler.

 

Online står vi for den online markedsføring hele vejen rundt. Det gælder både webshop, hjemmesider, sociale medier, opsætning af Google produkter, gennemsyn og analyse af evt. eksisterende hjemmeside, planlægning af det ønskede produkt i et tæt samarbejde med kunden. Desuden også opsætning & optimering af alle produkter på hjemmesiden såsom: SEO, billeder, linkbuilding og meget mere.

 

Vi tilbyder også professionel og stabil web hosting. Læs mere på denne side: Hosting

 

SurfSmart står altså for alt fra A- Z, hvis kunden ønsker det. Derudover kommer vi gerne ud og holder foredrag om synlighed på nettet, hos store og små virksomheder og på uddannelsessteder – med priser helt ned til fra 0 kroner! Ingen skjulte agendaer om salg, ingen forpligtelser efterfølgende. Vi gør det for at dele vores viden!

 

Lyder det interessant? Så ring til Daniel på 30189310. Så vil han skrive Jer i kalenderen.

 

Hvorfor totalløsninger?

Når vi tilbyder konsulent arbejde, er det en oplagt mulighed for at holde kunden i hånden fra start til slut, hvilket kan gavne produktet. Vi foretrækker at lave totalløsninger, der sikrer projektet en rød tråd og gør, at det hele virker gennemført og sammenhængende. Samtidig handler det om balance. Vi er som skrevet ikke ude på at påtvinge kunden produkter, der ikke behøves, og opfordrer derfor til et tæt samarbejde mellem kunden og SurfSmart, sådan at det endelige produkt lever op til kundens forventninger og behov.

 

Husk vi kommer altid ud til det første møde med nye kunder, ganske gratis!

Facebook

Syntes godt om vores Facebook profil, hvor vi forsøger at holde tonen uformel og prioriterer en personlig kontakt.

Vi laver opdateringer fra Facebook ang.:
  • Spændende tiltag
  • Vores referencer
  • Ændringer i virksomheden

Syntes godt om:

LinkedIN

Skab forbindelse til vores LinkedIN profil. Her kommer vi med gode råd til vores netværk, kunder og samarbejdspartnere.

På vores LinkedIN profil finder du:
  • Vores rekrutteringer
  • Netværks møder & kurser
  • Gode råd

Skab forbindelse:

Google

Følg med på Google+ hvor vi går i dybden med de tekniske begreber, og om vores viden indenfor søgemaskineoptimering.

Vores Google+ side indeholder:
  • Teknisk viden indenfor SEO
  • Markedsførings tips
  • Billeder og andet

Lav en cirkel: