Online markedsføring bør være strategisk

Markedsføring online er ikke til at komme uden om, hvis man ønsker succes med sin virksomhed. Ja, faktisk vil vi vove at påstå, at det er svært at overleve uden en strategi. Den gode strategi behøver heldigvis ikke at koste en formue – den kan sagtens realiseres for et fornuftigt budget.

 

Online markedsføring

 • Giver dig mulighed for at ramme bredt
 • Er en nødvendighed for en moderne virksomhed
 • Hurtige resultater ved hjælp af Google AdWords
 • Kan foregå på alle platforme, også dem, dine kunder bruger i deres fritid – f.eks. Facebook, LinkedIN og Twitter

 

Online markedsføring er altså mange ting, og derfor er det vigtigt at være strategisk omkring, hvilken strategi man ønsker at følge. Uanset hvilken platform man målretter sin online markedsføring til, er det vigtigt at være genkendelig og unik i sit udtryk – både visuelt og tekstligt. Markedsføring skal have en strategi, hvad end det er online eller offline. Det ved vi en del om!

 

Du skal derfor overveje, hvilket indtryk du ønsker at skabe med din markedsførings strategi. Samtidig er det også vigtigt at huske, at man med internettet kan nå ud til mange forskellige – så derfor er det vigtigt at tilpasse sit budskab til de forskellige platforme og deres brugere.

 

Online markedsføring tager dig helt ind i stuerne hos kunderne

Med en vellykket markedsførings strategi bevæger du dig uden for din hjemmeside og Googles søgeresultater. I og med at internettet er en del af stort set alles fritid, kan du komme helt ind i dine kunders stuer ved fx at arbejde med online markedsføring på de sociale medier som f.eks. Facebook.

 

Online markedsføring er altså mange ting; Profiler på sociale medier som Facebook og Linkedin, AdWords kampagner, søgemaskineoptimerede tekster på en søgemaskineoptimeret hjemmeside etc.

 

Vi ved, at det kræver hårdt og vedvarende arbejde at være stærk i sin online markedsføring. Hos SurfSmart har vi stor erfaring med at arbejde specifikt med markedsføring på nettet – og derfor kan vi hjælpe dig, hele vejen rundt, og hjælpe dig med hvordan dit budget rækker længst.

 

kontakt os i dag og lad os se på, hvordan vi kan fremme din tilstedeværelse online. Vi har både erfaring med optimering af eksisterende hjemmesider og online profiler, samt udarbejdelse af nye strategier. Ved et godt fællesskab finder vi ud af, hvilke elementer der er relevant for netop din virksomhed. Uanset om budgettet er stort eller småt, er der med garanti mange muligheder.

 

Facebook

Syntes godt om vores Facebook profil, hvor vi forsøger at holde tonen uformel og prioriterer en personlig kontakt.

Vi laver opdateringer fra Facebook ang.:
 • Spændende tiltag
 • Vores referencer
 • Ændringer i virksomheden

Syntes godt om:

LinkedIN

Skab forbindelse til vores LinkedIN profil. Her kommer vi med gode råd til vores netværk, kunder og samarbejdspartnere.

På vores LinkedIN profil finder du:
 • Vores rekrutteringer
 • Netværks møder & kurser
 • Gode råd

Skab forbindelse:

Google

Følg med på Google+ hvor vi går i dybden med de tekniske begreber, og om vores viden indenfor søgemaskineoptimering.

Vores Google+ side indeholder:
 • Teknisk viden indenfor SEO
 • Markedsførings tips
 • Billeder og andet

Lav en cirkel: