Hos SurfSmart tilbyder vi også konsulenthjælp

Vi får fra tid til anden henvendelser fra firmaer, der står uden direktør, markedsførings- og it- konsulenter. I de tilfælde går vi gerne ind og fungerer som stedfortræder i en kortere periode – indtil der er fundet en anden fornuftig løsning. Vi træder også gerne til, hvis der er brug for rådgivning eller hjælp til udarbejdelse af forretningsplaner.

 

Skal du starte virksomhed?

Det er ALTID svært at starte ‘from scratch’. Og især hvis man ikke har prøvet det før! Der er meget, du skal tænke over i forbindelse med etablering af en virksomhed. Hos SurfSmart vil vi gerne hjælpe dig med at få et overblik.
Ved du f.eks. ikke, hvad firmaet skal hedde, eller er du på bar bund ift. hvem din målgruppe er? Her kan vi også hjælpe, og har stor viden. Desuden har vores mange samarbejdspartnere også mange års erfaringer inden for dette felt. Så vi føler os godt rustet til at kunne hjælpe!

 

Foredrag og events

Står firmaer og skal afholde eller arrangere større eller mindre events, hjælper SurfSmart også. Vi sørger for, at begivenheden forløber, som kunden ønsker, og bliver overskuelig og vedkommende for medarbejdere og deltagere. Vi kommer også gerne ud og holder foredrag om brugen af: Sociale Medier, SEO, Hjemmesider, Webshops – samt de andre ting – vi beskæftiger os med i det daglige. For vi er ikke blege for at dele ud af vores erfaringer inden for dette hurtigt voksende område, der er i konstant udvikling.

 

Opstarts assistance

Vi har i samarbejde med mangaard.net udarbejdet et nyt fælles produkt, hvor vi tilbyder startups og iværksættere leje af alle de fornødne ting til den nye virksomhed. Ved at leje igennem os slipper kunden for at købe: Hjemmeside/webshop, computer, software, telefon, mobil og internet abonnementer, serverhosting, omstilling, office, internet, sikkerhed samt meget meget mere. Kontakt os for mere info

 

Facebook

Syntes godt om vores Facebook profil, hvor vi forsøger at holde tonen uformel og prioriterer en personlig kontakt.

Vi laver opdateringer fra Facebook ang.:
  • Spændende tiltag
  • Vores referencer
  • Ændringer i virksomheden

Syntes godt om:

LinkedIN

Skab forbindelse til vores LinkedIN profil. Her kommer vi med gode råd til vores netværk, kunder og samarbejdspartnere.

På vores LinkedIN profil finder du:
  • Vores rekrutteringer
  • Netværks møder & kurser
  • Gode råd

Skab forbindelse:

Google

Følg med på Google+ hvor vi går i dybden med de tekniske begreber, og om vores viden indenfor søgemaskineoptimering.

Vores Google+ side indeholder:
  • Teknisk viden indenfor SEO
  • Markedsførings tips
  • Billeder og andet

Lav en cirkel: