Få din hjemmeside styret af en professionel og seriøs dansk hosting udbyder

Vi tilbyder at få hostet din hjemmeside professionelt gennem vores seriøse hostingpartner: Proudwing.com som bruger alt deres energi på at konfigurere deres serveropsætninger, så de kan give landets bedste hastighed. De har fået etableret et stabilt system, så der er meget lav responstid på WordPress hjemmesider.

 

Det kan vi nu tilbyde dig i en samlet totalløsning, eller blot som et enkelt produkt. Der bliver gennemført rutinemæssige analyse og kontroleftersyn af deres datacentre som alle er lokaliseret i Danmark. Du sikrer dig hermed en seriøs partner, hvis der vælges en hosting løsning igennem SurfSmart. Vi yder den fornødne support, der måtte være, og vi er altid til at få fat på!

 

Backup af hele din virksomhed

Har du en større mængde filer du ønsker at sikre? Så er en backup løsning også en idé at fokusere på. Det kan betyde ALT for din virksomhed, hvis noget går tabt, at I er sikret via. en backup løsning. Her kan der vælges om det skal være daglig, ugentlig eller månedlig backup, hvilket afhænger af budgettet.

 

Etabler en cloud- forbindelse

Vi kan også tilbyde en fordelagtig cloud løsning, der fungerer ligesom Dropbox. Der er sat ekstra fokus på sikkerhed, og dine data deles naturligvis IKKE til andre parter!

 

Hvad du får

Vi giver dig en mulighed for op til 50 GB på de store løsninger, men ved standard løsninger omkring 10-15 GB – dette inkluderer også plads til dine mails. Vi lukker aldrig nogensinde dit webhotel, hvis der bliver brugt for meget trafik eller webplads. Vi er loyale over for vores kunder, og er altid til at snakke med på det punkt!

 

Som noget nyt giver vi også gratis SSL beskyttelse & kryptering med. Det bliver lavet igennem Let’s Encrypt og sikrer dine data og er essentielt for sikring af dine data, og dine kunder. Det bliver mere og mere nødvendigt, og er et krav for webshop ejeren især. Læs mere om SSL her

 

Derudover hjælper vi med at flytte dit gamle site over til os, ganske gratis! Uanset hvordan det er bygget op.

 

Se kampagnen her (pdf format)

 

Priserne

Prisen varierer alt efter dit produkt, og der tages udgangspunkt i hver enkelt kundes behov og ønsker. Vores priser for web hosting, starter ved 45,- om mdr. Dette inkluderer et højt serviceniveau, Dansk support, Danske servere, og IT- teknikker fra Danmark. Alt dette garanterer dig en høj sikkerhed, og kort/sikker afstand til dine data.

 

Standard: 45 kroner pr. md.
Er tilegnet almindelig brug såsom blogs og almindelige hjemmesider

 

Server med SSD
3.3Ghz CPUer
16GB ram
1024 mb PHP memory
Max 5 domæner
Fri trafik
Gensidig web/e-mail plads (max 15 gb)

 

Udvidet: 90 kroner pr. md.
Er tilegnet mellemstore virksomheder og webshops

 

Server med SSD
3.3Ghz CPUer med ekstra udnyttelse
16GB ram
1024 mb PHP memory
Max 15 domæner
Fri trafik
Gensidig web/e-mail plads (max 30 gb)

 

Følger med til begge løsninger: Dansk support, tekniker og server lokation, 1024MB PHP Memory Limit, IonCube PHP loader, NGINX Webserver, PHP version 5.6 eller 7.0, MySQL/MariaDB version 5.6, Gratis SSL igennem Let’s Encrypt

 

Sikkerhed

Beskyttelsen af dine data, sker under gældende Dansk lovgivning, og der videregives ALDRIG information/data til 3.part. Vi beskytter naturligvis også din data, hvis der kommer angreb i form af: Malware, Hacking exploits, Ransomware og Virus m.m

 

Hvis det uheldige skulle ske at der kommer angreb, sørger vi for naturligvis for at din side er oppe at kører – uden problemer og uden omkostninger!

google-partner

 

Facebook

Syntes godt om vores Facebook profil, hvor vi forsøger at holde tonen uformel og prioriterer en personlig kontakt.

Vi laver opdateringer fra Facebook ang.:
  • Spændende tiltag
  • Vores referencer
  • Ændringer i virksomheden

Syntes godt om:

LinkedIN

Skab forbindelse til vores LinkedIN profil. Her kommer vi med gode råd til vores netværk, kunder og samarbejdspartnere.

På vores LinkedIN profil finder du:
  • Vores rekrutteringer
  • Netværks møder & kurser
  • Gode råd

Skab forbindelse:

Google

Følg med på Google+ hvor vi går i dybden med de tekniske begreber, og om vores viden indenfor søgemaskineoptimering.

Vores Google+ side indeholder:
  • Teknisk viden indenfor SEO
  • Markedsførings tips
  • Billeder og andet

Lav en cirkel: