Hvad vi kan hos SurfSmart

Hos SurfSmart er vores primære mål at gøre dig synlig på nettet! Men internettet er efterhånden et vidt begreb – og det er måske ikke alle kroge, der er relevante for dig og din virksomhed.

 

En beskrivelse af hvad vi kan hos SurfSmart kunne derfor være: Vi hjælper dig med at blive synlig på de steder af internettet, hvor det giver mening for dig, og din virksomhed at være tilstede. Hvad end du har brug for af totalløsninger fra A til Z, hjælp til enkelte områder eller små haste opgaver – står vi klar til at hjælpe!

 

Gå direkte til:

 

Vi har mange års erfaring med online markedsføring i både små og større skalaer, og vi rådgiver i den forbindelse gerne, om hvordan man bedst bruger sit markedsførings budget. Uanset om det er stort eller småt.

 

Vi har gennem tiden bygget adskillige hjemmesider og webshops, men vi ved også, at det kan være tunge poster for små eller nyopstartede virksomheder. Derfor har vi nu også lavet abonnements løsninger på hjemmesider og webshops, hvor du ejer hele siden efter X antal måneder (efter endt betaling) – så slipper du for på 1 gang at betale et højt beløb. Indtil du har besluttet dig for dit hjemmeside budget, kan vi naturligvis starte op med markedsføring på de sociale medier f.eks. Facebook eller Linkedin.

 

Som kunde hos SurfSmart kan du godt regne med, at søgemaskineoptimering (SEO) er noget, vi tænker ind i vores web- løsninger. Når du bruger penge på online markedsføring, er det vores fornemste opgave at gøre alt for, at du bliver fundet på nettet. Har du en eksisterende hjemmeside eller webshop, vil vi også gerne se på, om vi kan forbedre SEO’en på den. SEO er mange ting, og det betaler sig at være grundig i arbejdet med SEO. Det består først og fremmest af: gode tekster, links, hastighed, konverterings optimering etc.

 

Når man har sagt søgemaskine, kommer man vist ikke uden om Google – danskernes absolut foretrukne søgemaskine. Vi holder os konstant opdateret på, hvad der skal til for at arbejde aktivt med Google, og er naturligvis registeret Google Partner. Vidste du for eksempel at brugen af YouTube-videoer på din hjemmeside kan være rigtig gavnligt i forhold til SEO? Det samme med en Google My Business profil, der er med til at sætte din virksomhed på verdenskortet!

 

Totalløsninger er for dig, der vil fokusere 110 % på din faglighed og dine kunder – så tager vi os af resten! Og som noget nyt tilbyder vi Danmarks Bedste WordPress Hosting i samarbejde med Proudwing.com. Her kan vi også tilbyde backup og cloud løsninger.

 

Hvis du har brug for Konsulent hjælp til eksempelvis at varetage få timer om ugen, til salg, markedsføring, IT og direktion tilbyder vi også det.

 

Som du måske har gættet, er vi det, man kunne kalde for nørder! Vi har stor erfaring og bred viden inden for mange områder, og bl.a. kan også hjælpe med udfordringer af mere praktisk karakter som:

 

 • Hardware og software support
 • Printer- og netværksopsætning
 • Server support og opsætning
 • PC/Apple reparationer og opsætninger (også mobiler)
 • AD-HOC opgaver
 • Udvikling af apps (Android/Apple)
 • Udviklingsopgaver (Javascript, PHP, HTML5, XML, .htaccess og CSS3)

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har et problem. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.

 

Virksomheden SurfSmart

Hos SurSmart bestræber vi os på et tæt samarbejde med kunden, da vi mener, det er den bedste måde at sikre et præcist og korrekt produkt – der er så tæt på kundens ønsker og forventninger som muligt.

 

Vi har mange samarbejdspartnere. Blandt andet tekstforfattere, grafikere og udviklere, og har derfor mulighed for at sammensætte lige den løsning, der passer til kundens behov. Grundet vores store netværk, er vi ikke bange for at påtage os store og komplekse opgaver. Vores erfaring siger os nemlig, at vi med hver projekt bliver rigere på viden, og opgaven altid bliver løst til punkt og prikke.

 

google-partner

 

Facebook

Syntes godt om vores Facebook profil, hvor vi forsøger at holde tonen uformel og prioriterer en personlig kontakt.

Vi laver opdateringer fra Facebook ang.:
 • Spændende tiltag
 • Vores referencer
 • Ændringer i virksomheden

Syntes godt om:

LinkedIN

Skab forbindelse til vores LinkedIN profil. Her kommer vi med gode råd til vores netværk, kunder og samarbejdspartnere.

På vores LinkedIN profil finder du:
 • Vores rekrutteringer
 • Netværks møder & kurser
 • Gode råd

Skab forbindelse:

Google

Følg med på Google+ hvor vi går i dybden med de tekniske begreber, og om vores viden indenfor søgemaskineoptimering.

Vores Google+ side indeholder:
 • Teknisk viden indenfor SEO
 • Markedsførings tips
 • Billeder og andet

Lav en cirkel: