Hjemmesiden og bloggen er endelig oppe!

Ny hjemmeside med blog

Endelig er vores opdaterede og responsive hjemmeside kommet op. Vi har kort sagt haft alt for travlt med at gøre vores kunder glade, og slet ikke haft tid til os selv. Det prøver vi på at ændrer nu, og har i den forbindelse lavet en ny og flot udgave af vores hjemmeside. Det er pinligt at det først er blevet nu, specielt fordi vi gør meget ud af at komunikkere at det er vigtigt med en responsive og opdateret hjemmeside.

 

Det trænede øje, og dem der kender os, kan se at vi har lavet en opdateret udgave af vores elskede opslagstavle – da vi gerne vil være unikke og gøre en forskel. Den har været undervejs i mere end halvandet år, og har været sat på standby, netop for at imødekomme vores kunders behov. Så faktisk har vi været temmelig misfornøjet over at vores egen hjemmeside så ud som den gjorde. Kom gerne med ris og ros i kommentar feltet, hvis du mener vi er helt hen i hampen med vores design og røde tråd. Vi er selv ret glade for vores nye logo, som vi har fået udarbejdet i samarbejde med vores faste grafiker – Karsten fra Webcreate.dk

 

Måske er der et par ting der ikke lige ser ud som det skal, og specielt under bloggen her kan teksten stå lidt skævt. Der arbejdes selvfølgelig alt hvad vi kan for at få løst det, men vi kunne simpelthen ikke vente med at vise hjemmesiden. Så nu lancerer vi den simpelthen. Håber det kan bruges.

 

Vi skal prøve at komme med forskellige blog indlæg med tips og tricks til din markedsføring. Så hold øje her på siden. Det er også vores stærke intention, at gøre de her indlæge korte og bestemte! Så det skal blive så let for dig at læse. Der vil også komme indlæg omhandlende vores referencer og når der sker nye tiltag i SurfSmart. Allerede nu er der nogle kunde oplevelser fra det sidste år, så I kan se lidt af det vi har lavet. Den vil vi prøve at holde opdateret.

 

Du er samtidigt velkommen til at ringe til Daniel hvis du har nogle udfordringer, eller på anden måde gerne vil hører mere om vores produkter. Daniel kommer gerne gratis og uforpligtende forbi til det første møde – han traffes på 3018 9310

 

De bedste hilsner
Michael, Daniel og Heidi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Facebook

Syntes godt om vores Facebook profil, hvor vi forsøger at holde tonen uformel og prioriterer en personlig kontakt.

Vi laver opdateringer fra Facebook ang.:
  • Spændende tiltag
  • Vores referencer
  • Ændringer i virksomheden

Syntes godt om:

LinkedIN

Skab forbindelse til vores LinkedIN profil. Her kommer vi med gode råd til vores netværk, kunder og samarbejdspartnere.

På vores LinkedIN profil finder du:
  • Vores rekrutteringer
  • Netværks møder & kurser
  • Gode råd

Skab forbindelse:

Google

Følg med på Google+ hvor vi går i dybden med de tekniske begreber, og om vores viden indenfor søgemaskineoptimering.

Vores Google+ side indeholder:
  • Teknisk viden indenfor SEO
  • Markedsførings tips
  • Billeder og andet

Lav en cirkel:
SurfSmart.dk laves om!

Vi er undervejs med en ny side, med nye tiltag samt nye produkter.

Vi har forsømt vores eget for at fokusere 100% på kunderne!